Ons aanbod

Bekijk hieronder ons huidig aanbod.

Wij staan steeds ter beschikking indien u vragen heeft over een bepaald project.
Aarzel niet om contact op te nemen, wij zijn er om u te helpen.

Berlaar-Heikant nabij Leemputten
“Project Leemputtenhof”

27 kavels

Nabij de dorpskern van Berlaar-Heikant. Nieuwe kindvriendelijke “ Verkaveling Leemputtenhof “. Prachtige bouwgronden te koop voor gesloten, halfopen en open bebouwing, in een nieuwe zeer rustige en verkeersluwe laan genaamd Heikneuterhof voorzien van alle modernste infrastructuren en groenplein.
Vlakbij winkels, scholen, openbaar vervoer, ….

Aartselaar nabij Beukenhoflaan
“Project de Cranelei”

11 kavels zonder bouwverplichting

Gelegen in een nieuw kindvriendelijk woonerf ‘De Cranelei’ nabij de Beukenhoflaan en het centrum Aartselaar ( vlakbij winkels, scholen, openbaar vervoer, sportcentra,…). Bouwgronden voor gesloten en half bebouwing.

Ik zoek grond

Onze vennootschap is momenteel volop bezig met de behandeling van nieuwe toekomstige verkavelingen in verschillende regio’s. Het opstarten van een verkoop gebeurt van zodra wij alle wettelijke toelatingen hebben bekomen.

Indien U op zoek bent naar een specifieke bouwgrond, kan U ondertussen uw gegevens achterlaten. Deze gegevens worden zorgvuldig bewaard. Van zodra er een nieuwe bouwgronden vergund worden, welke voldoen aan uw opgegeven criteria, zal U van ons een bericht ontvangen.

Blijf op de hoogte

Vind je niets dat écht jouw ding is tussen ons huidig aanbod? Maar wens je graag op de hoogte te blijven van toekomstige projecten?
Laat je gegevens hier achter en dan houden we je op de hoogte. Geheel vrijblijvend en met respect voor je persoonlijke gegevens!

Laat je emailadres achter en we nemen spoedig contact met je.


Vitamo nv

info@vitamo.be

T: 03 443 70 70 | Fax 03 443 70 75

Wijnegemsesteenweg 22 bus 1

B-2970 ‘s Gravenwezel (Schilde)